Hakukonemainonnalla hankit tehokkaasti tuotteista tai palveluista kiinnostuneita kävijöitä hakukoneen kävijävirrasta.

Kun hakukonemainonta on kunnossa, tavoitat ostohousut jalassa olevat asiakkaat tehokkaasti ja kohdennetusti ilman turhia kuluja.

Miksi hakusanamainonta?

Hakusanamainonnassa mainonnan tuotto on tarkasti mitattavissa ja maksat ainoastaan oikeista kontakteista, et mainoksen näkymisestä.

Hakusanamainonta on mahdollista räätälöidä ja kohdentaa halutuille kohderyhmille.

Hakusanamainonnalla pystyy myös selvittämään ne hakusanat, joilla asiakkaat etsivät tuotteitasi verkosta, jolloin osaat rakentaa sivustoa tämän mukaan hakukoneystävällisemmäksi.

Hakusanamainonnan tulokset ovat nähtävillä heti. Hakusanamainonta sopii kaikenkokoisille verkkokaupoille ja on mahdollista toteuttaa myös pienemmällä budjetilla.

Hakusanamainonta on yksi tehokkaimmista digitaalisen mainonnan välineistä ja sen tulokset ovat huikeat. Hakusanamainonnan tulisi kuulua jokaisen kehityshaluisen verkkokaupan markkinointistrategiaan.

Voiko hakusanamainontaa kohdistaa?

Hakusanamainontaa voi kohdistaa monin eri kriteerein, esimerkiksi alueellisesti (tarjoat palveluitasi vain tietylle alueelle), kielen tai sijainnin pohjalta (myyt ainoastaan Suomeen) tai hakijan käyttäytymisen pohjalta.

Kohdennetulla hakusanamainonnalla tavoitat juuri ne asiakkaat, jotka etsivät tuotteitasi tai palveluitasi.

Hakukonemainonta on tehokas, nopea, toimiva ja jopa välttämätön työkalu oman asiakaskuntasi, ja tuotteiden tai palveluidesi kohtaamiseen.

Meillä on sanat hallussa, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

 

Joomla SEF URLs by Artio

Palvelut