Hakukoneoptimoinnilla varmistetaan että yrityksesi sivut tai verkkokauppa näkyy hakukoneissa, kun ihmiset etsivät tuotteita tai palveluitasi.

Suurinosa ihmisistä aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen netistä. Ellet sijoitu hakutuloksissa hyvin, ei sivuillesi välttämättä löydetä.

Enemmän kävijöitä, enemmän kauppaa

Hakukoneoptimoinnin avulla sivusi nousevat ylemmäs hakukoneiden tuloksissa ja useampi ihminen ohjautuu sivuille näiden hakutulosten kautta.

Hakukoneoptimoinnilla saadaan siis hankittua enemmän kävijöitä sivuille ilman kävijäkohtaista kulua.

Hakukoneoptimointi on tehokkaimmillaan yhdistettynä hakusanamainontaan ja konversio-optimointiin, jolloin varmistetaan ensin kävijävirta ja sitten kävijöiden muuttaminen asiakkaiksi.

Enemmän kävijöitä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia kaupantekoon. Yhdistämällä hakukoneoptimointi, hakusanamainonta ja konversio-optimointi saadaan verkkokauppaan enemmän kävijöitä, kävijöistä ostavia asiakkaita, ja tätä kautta enemmän liikevaihtoa ja parempaa tulosta.

Mihin hakukoneoptimoinnilla vaikutetaan?

Hakukoneoptimoinnilla rakennetaan verkkopalvelusta hakukoneystävällisempää, jotta hakurobotit löytävät sivut ja osaavat lukea niiden sisällön oikein.

Lisäksi laadukas sisältö on hakukoneoptimoinnin kulmakiviä. Jos verkkokaupan sisältö ei ole hakusanarikasta, ei hakukoneet löydä sivustolta oikeita hakusanoja.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä kokonaisvaltaisesti verkkopalvelun sekä sisällön kehittämisen eteen. Teemme hakukoneoptimoinnin parissa työtä päivittäin, joten jos sinulla herää asiasta kysyttävää, soita - keskutellaan lisää!

Joomla SEF URLs by Artio

Palvelut