Verkkokaupan sisältö on ratkaiseva asia hakukonenäkyvyyden ja asiakkaiden ostohalun kannalta.

Ellei verkkokaupastasi löydy hakusanarikasta sisältöä, kilpailijasi ohittavat sinut hakutuloksissa eivätkä asiakkaasi löydä sinua. 

Asiakkaat kaipaavat informaatiota ja tekevät aktiivisesti tuotevertailuja.

Jos sisältö ei ole helposti luettavaa ja mielenkiintoista, tai ellei sitä ole ollenkaan, asiakkaat eivät koe saavansa riittävästi informaatiota ja karkaavat helposti kilpailijalle.

Elävästä elämästä:
Sisällön avulla Google haltuun

Saimme olla osana kansainvälisen ja tunnetun vaateketjun Suomen valloituksessa sisällöntuotannon osalta.

Tuotimme sisältöä verkkokaupan nuorekasta ja muodikasta brändiä noudattaen, sekä kohderyhmien mielenkiinnon kohteet huomioiden.

Sisällöntuotanto toteutettiin tuottamalla tuotetietoihin, sekä merkki- ja suunnittelijakohtaisille sivuille laadukasta sisältöä eri muodoissa.

Sanojen määrissä ja tekstien pituuksissa ei nuukailtu. Sato on tuottanut jo mukavasti hedelmää, sillä sisältösivut löytyvät Googlen hakutuloksissa kärkisijoilta.

Olemme vastanneet sisällöntuotannosta myös aloittavien verkkokauppojen parissa. 

Laadukkaan ja hakusanarikkaan sisällön avulla asiakkaiden kaupat ovat nousseet Googlen hakutuloksissa ylemmäs, kuin jo vuosia toimineet kilpailijat.

 

Sisällön merkitys verkkokaupassa:

Tuo näkyvyyttä - Hakusanarikas, helposti luettava ja ymmärrettävä sisältö nostaa sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa. Kun sivustolla on näkyvyyttä, asiakkaat löytävät perille paremmin.

Nostaa tuottoa - Hakusanarikkaan ja informatiivisen sisällön ansiosta kassakone kilisee taatusti iloisesti kun asiakkaat löytävät luoksesi, saavat tarvitsemansa tiedon ja päätyvät ostamaan.

Tarjoaa informaatiota - Ihmiset etsivät tietoa verkosta enemmän kuin koskaan aiemmin. Laadukas sisältö tarjoaa kiinnostavaa informaatiota saaden asiakkaat kiinnostumaan tuotteesta tai palvelusta.

Rakentaa luotettavuutta - Globalisoituva ja kasvava verkkokauppa tuo haasteita luotettavuuskuvaan. Sisällöntuotanto on oiva työvälinen verkkosivuston luotettavuuskuvan rakentamisessa.

Jättää muistijäljen - Kekseliäs sisältö jää mieleen ja varmistaa sen, että asiakas muistaa Sinut myös jatkossa. 

Tehokas markkinointikeino - Sisältömarkkinointi on yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista. Sen voi toteuttaa pienellä budjetilla, mutta sen vaikutukset voivat kantaa vielä pitkänkin ajan kuluttua.

Sisällön merkitys verkkokaupan tuottoon on merkittävä. Laadukas sisältö houkuttelee lisää ostavia asiakkaita, palvelee jo olemassa olevia asiakkaita ja nostaa verkkokaupan myyntiä merkittävästi. 

Lue lisää sisällön merkityksestä.

Miksi HALKEAMA myös teidän sisällöntuottajaksi?

Vaikka verkkokaupan sisällöntuotanto ja sen tuomat hyödyt ovat olleet tapetilla jo pitkään, sisällön vaikutus verkkokaupan tuottoon on edelleen uusi asia monelle verkkokauppiaalle.

Törmäämme jatkuvasti verkkokauppoihin joiden tuotetiedot ovat kopioitu suoraan valmistajilta ja ne ovat tämän vuoksi tismalleen samat kuin kilpailijalla, tuotetiedot on mahdutettu yhteen lauseeseen tai mikä pahinta, ne puuttuvat kokonaan. Näissä tapauksissa hakukoneoptimoinnillisesta ja asiakkaita palvelevasta sisällöstä ei ole tietoakaan.

Vankka tietotaitomme perustuu useiden vuosien kokemukseen sisällöntuotannosta ja hakukoneoptimoinnista, yhteistyöhön kansainvälisten ja tunnettujen verkkokauppojen kanssa, aktiiviseen itseopiskeluun ja kouluttautumiseen, sekä rakkaudesta sanoihin.

Analysoimme jo olemassa olevan sisällön, teemme parannusehdotukset ja toteutukset yksilöllisesti verkkokaupan tarpeet, tavoitteet ja kohderyhmän huomioiden.

Toteutamme sisällöntuotantoa myös uusille perustettaville verkkokaupoille personoidusti.

Tuotamme laadukasta, hakusanarikasta ja hakukoneystävällistä sisältöä ammattitaidolla, helposti luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa. 

Jos sisäinen sisällöntuottajasi on hukassa, oma aikasi ei riitä, tai kaipaat neuvoja sisällöntuottamiseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Omaamme laajaa kokemusta hakukoneystävällisen sisällön tuottamisesta niin kotimaisille kuin kansainvälisillekkin verkkokaupoille.

 Soita Tommille 0408205088 ja kysy rohkeasti lisää!

Joomla SEF URLs by Artio

Palvelut