Mietitkö miksi myynti junnaa paikoillaan tai konversio jatkaa laskuaan?

Kaipaisitko sujuvuutta prosesseihin tai tehokkaampia työkaluja käyttöösi?

Haluaisitko viedä verkkokaupan uudelle tasolle, mutta oma aika tai osaaminen ei riitä?

Tarjoamme verkkokaupan kehityspalveluja verkkokauppiaiden tarpeisiin osa-alueittain tai kokonaisvaltaisesti toimialasta tai verkkokaupan koosta riippumatta.

 

Elävästä elämästä:
Keskittyminen ydinosaamiseen

Rakensimme asiakkaalle verkkokaupan avaimet käteen periaatteella sisältäen mm. ulkoasun ja kymmenien tuhansien tuotteiden viennin kauppaan.

Kaupan avauksen jälkeen olemme jatkaneet usean verkkokaupan kokoiseksi kasvaneen kokonaisuuden kehittämistä tulospohjaisella kumppanimallilla, vastaten verkkoliiketoimintojen ja -kaupan kehittämisestä kokonaisvaltaisesti.

Vastuullamme on mm. hakukonenäkyvyyden ja -mainonnan, sekä verkkokauppojen tekninen kehitys.

Asiakas on puolestaan keskittynyt ydinosaamiseen tuotteiden hankinnassa ja uusien etsinnässä.

Kun jokainen keskittyy omaan ydinosaamiseensa, näkyy tulos tasaisena kasvuna ja kaikinpuolin toimivana kokonaisuutena.

Milloin kehityskumppani?

Kuluuko oman henkilökunnan aika tuotteiden keräilyyn, pakkaamiseen, lähettämiseen ja asiakaspalveluun, mutta haluaisitte kehittää verkkokauppaa entistä paremmaksi?

Löytyykö talosta tarpeeksi osaamista verkkokaupan kehittämiseen?

Tiesithän, että usein ulkopuolinen näkemys tuo eteenpäin vieviä kehitysideoita ja toimenpiteitä?

Entä oletteko tehneet esimerkiksi AdWords mainontaa, tai rakentaneet sisältöjä hakukoneoptimointia varten laihoin tuloksin? 

Tuntuuko, että verkkokauppa on jämähtänyt ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään vuosien taakse ja kaupankäynti on hiipunut?

Oman ja henkilöstön ajan priorisointia kannattaa pohtia ja miettiä tuoko esimerkiksi toimittajasuhteiden hoito tai uusien tuotteiden etsintä paremman tuoton, kuin yömyöhään AdWordsin ja uusien sisältöjen parissa opiskelu. Verkkokauppa vaatii jatkuvaa kehitystä ja huomiota useilla eri osa-alueilla.

Ehkäpä juuri nyt on aika pysähtyä pohtimaan kaipaisiko jokin verkkokaupan osa-alue lisää asiantuntevuutta?

Miksi kehityskumppani?

HALKEAMAsta löytyy osaamista verkkokaupan monipuoliseen kehittämiseen niin logistiikasta asiakaspalveluun, kuin hakukonemarkkinoinnista konversio-optimointiin ja verkkokaupan sisältöihin.

Tarjoamme kattavan osaamisen ja tietomäärän verkkokaupan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä kasvattamiseen yrityksenne käyttöön, joko osa-alueittain tai kokonaisvaltaisena palveluna.

Kehityskumppanin avulla oma ja henkilöstön aika voidaan vapauttaa sellaisiin asioihin, joita ei voi ulkoistaa muutoin niin helposti.

Kehitys- ja kasvuhaluinen verkkokauppa vaatii huomiota usean eri osa-alueen kesken. Fiksumman ajankäytön ja paremman tuoton kannalta on järkevämpää keskittyä itse esimerkiksi valikoiman kasvattamiseen ja antaa kehityskumppanin hoitaa sisältöjen tuotanto, hakukonemainonta tai kaupan konversio-optimointi ja testaaminen.

Tiedätkö kuinka verkkokaupan kehittäminen hyödyttäisi Sinua ja millaiset osa-alueet kaipaisivat kehitystä?

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Joomla SEF URLs by Artio

Palvelut