Verkkokaupan perustaminen ja rakentaminen ei ole rakettitiedettä ja vauhtiin pääsee hyvinkin kustannustehokkaasti, mutta kokemuksella vältetään yleisimmät karikot ja sudenkuopat.

Yksinkertaisimillaan verkkokaupan avaaminen menee seuraavasti:

  1. Hankitaan verkkokauppaohjelmiston käyttölisenssi, esimerkiksi MyCashflow
  2. Lisätään tuotteet, toimitus- ja maksutavat verkkokauppaan
  3. Tehdään tai hankitaan verkkokaupalle logo ja hieman visuaalista ilmettä
  4. Varataan kaupalle yksilöllinen verkkotunnus
  5. Markkinoidaan kauppaa asiakkaille

Elävästä elämästä:
Verkosta vauhtia liiketoimintaan

Reilu viisi vuotta sitten aloitimme yhteistyön paikallisesti toimineen kaupan alan yrityksen kanssa, joka halusi varmistaa näkyvyyden verkossa paikallisesti.

Kymmeniä vuosia toimineen yrityksen uudet, hakukoneystävälliset verkkosivut alkoivat kerätä vierailijoita ja asiakkaita ei vain paikallisesti, vaan ympäri Suomea maksaen itsensä moninkertaisesti takaisin jo kolmessa kuukaudessa.

Muutama vuosi myöhemmin ensimmäisten verkkosivujen avautumisesta yritys lähti kasvattamaan markkina-aluettaan avaamalla verkkokaupan, markkina-alueena koko Suomi.

Verkkomarkkinaan tähtääminen ja panostaminen on ollut erittäin onnistunut kokonaisuus, jossa olemme toimineet kokonaisvaltaisena verkkoliiketoiminnan kumppanina hoitaen kaupan rakentamisen, kehittämisen ja markkinoinnin.

Tänä päivänä verkkokauppa eri muodoissaan näyttelee jo merkittävää osaa yrityksen seitsennumeroisesta liikevaihdosta ja kasvaa koko ajan tasaisesti.

Kokonaisvaltainen kumppani tueksi

Olemme olleet rakentamassa useita verkkokauppoja aivan alusta alkaen avaimet käteen periaattella, hoitaen ja jopa kilpailuttaen rahti- ja maksuliikennesopimukset asiakkaan puolesta.

Useiden vuosien kokemus verkkokaupasta, niin kehittäjänä kuin verkkokauppiaanakin, takaavat yksilölliset ja toimivat ratkaisut varmalla ammattitaidolla.

Vuosien toimiminen alalla on kerryttänyt kokemusta useilta erilaisilta toimialoilta. Olemme kehittäneet asiakkaidemme liiketoimintoja yhdessä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisesti vastaamaan tämän päivän vaatimuksia muuttuvassa verkkoympäristössä.

Kattavasta yhteistyökumppaniverkostostamme löytyvät kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat palvelut ja kontaktit, joten aloittavana verkkokauppiaana voit luottaa siihen, että saat käyttöösi kaiken tarvittavan helposti ja kerralla.

Yhteistyökumppanimme vaihtelevat pienistä harrasteverkkokaupoista laajoihin sekatavarakauppoihin ja erikoisliikkeisiin. Kokemusta on kertynyt myös suomalaisen pörssiyhtiön verkkokaupan parissa.

Monivivahteisen asiakaskuntamme myötä tiedämme kuinka yksilöidä palvelut jokaiselle verkkokaupalle, riippumatta verkkokaupan koosta tai toimialasta.

Toimiville verkkokaupoille tarjoamme kokonaisvaltaisesti kehityspalveluita tekniikan kehittämisestä sisällön, markkinoinnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen. 

Rakennamme verkkokauppoja myös tulos- / provisiopohjaisilla kumppanuussopimuksilla.

Soita Tommille - keskustellaan lisää!

Tommi Sareskivi Tommi Sareskivi 040 820 5088
Joomla SEF URLs by Artio

Palvelut